DESPRE NOI
In salonul nostru  dorim să oferim relaxare si confort printr-un pic de răsfăţ bine meritat. Atenţia şi grija oferită fiecărui client este principalul scop al personalului din salon. Dorim sa evidentiem si sa accentuam frumuseţea naturală. Grija faţă de corpul dvs. este o componentă esenţială a frumuseţii adevărate şi de durată.

Principiul nostru este calitate la preturi rezonabile. Punem la dispozitia d-voastra o gama variata de servicii de cea mai buna calitate si in continua perfectionare, in functie de nevoile si cerintele clientilor .In salonul nostru te vei bucura de o atmosfera calda, primitoare si de un personal tanar si dinamic. Astfel grijile, nelinistea si problemele de fiecare zi vor disparea cel putin in momentele petrecute aici.

Te vei bucura de servicii profesionale precum coafura, manichiura, pedichiura, unghii tehnice, make-up ,in colaborare cu profesionisti calificati si cu experienta in domeniu. Liniile noastre de produse şi servicii includ produse profesionale de inalta calitate: Matrix ,Master U.S.A.